Пловдивчани превърнаха улица в своя собственост, пазят паркоместа с кофи

Автор: Plovdiv Now 3971
Пловдивчани превърнаха улица в своя собственост, пазят паркоместа с кофи

Автор: Наталия Грозева

Присвояването на улици все още не е излязло от мода за пловдивчани. Именно такава сага има и в квартал Кършияка, която продължава вече близо година, а TrafficNews многократно съобщаваше за нея. Ядосани от безнаказаността на нарушителите, читатели на медията за пореден път твърдят, че проблемът не е спрял дори за ден.  

 „Резервирането” на паркоместа на улица „Поп Манол”  се е превърнало в ежедневие, а полицията стои безучастна. Този път наглите пловдивчани са заменили касетките с кофи, влизащи в ролята на „скоби”. Естествено това своеволие и поставяне на различни подръчни средства на улицата  се практикува, без да бъде заплащан месечен  абонамент.

По думите на читатели до този момент няма глобени за своеволията и това може би е причината те да си мислят, че местата им принадлежат, но далеч не е така. Трябва да се отбележи също, че местата за паркиране в града стават все по-малко, а докато някои се опитват да процедират чрез коректно отношение към останалите шофьори, все още се намират хора, които изразяват непукизма си.

Снимка от 2023 година 

 

Снимка от днес

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина