Парче бетон падна и потроши кола в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 8626
Парче бетон падна и потроши кола в Пловдив

Част от бетонно съоражение е паднала и разбила автомобил в Пловдив. На снимките, които изпраща собственикът до Тrafficnews.bg, се вижда, че бетонният къс е паднал и потрошил предното стъкло на колата. Ако се е качил в колата си минути по-рано, е можело бетонният къс да се стовари и върху него. 

Колата е паркирана под моста на бившия магазин Ален Мак. А преди седмици точно на това място областният управител поиска авариен ремонт на съоръжението. Повече от опасна е конструкцията на надлеза на Карловско шосе в Пловдив, това констатира областният управител д-р инж. Илия Зюмбюлев. По това трасе ежедневно преминават десетки пътнически и товарни влакове и има риск падащите късове да засегнат колите, а тази сутрин именно това е сполетяло една от паркираните коли в близост до бетонното съоръжение. Още тогава областната управа обяви, че е наложителен цялостен ремонт на пътната конструкция, какъвто не е правен от неговото построяване през 60-те години на миналия век.

Също подобно опасно съоражение има и на околовръстното, посока село Йоаким Груево, след табелата на Пловдив. И на тези снимки се вижда висяща арматура и разбит бетон, който всеки момент може да падне на околовръстното.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина