Натоварен ден за Пожарната, три инцидента станаха в Пловдив

Автор: Ива Модова 21603
Натоварен ден за Пожарната, три инцидента станаха в Пловдив

Натоварен следобед са имали днес пловдивските пожарникари. В рамките на 15 минути те са реагирали на два сигнала и то на една и съща улица, предаде trafficnews.bg.

Първият пожар е станал в около 16:15 часа на ул. „Борба”N5. Входната врата на апартамент на 14 етаж е пламнала, а огънят е преминал и във вътрешността на жилището. Засегнато е имущество, но благодарение на реакцията на огнеборците апартаментът е спасен. Пострадали няма. Домът бил празен към онзи момент.

Само 15 минути по-късно е бил подаден сигнал за дим, идващ от жилище на 8 етаж на улица „Борба” N 17. Пожарът е станал жилище, в което също е нямало хора. Пристигнали са три екипа на пожарната.

„Няма пострадали, няма евакуирани. Пожарникарите за отрицателно време погасиха пожара. Половината квартал се е събрал на улицата”, казва очевидка.

Припомняме, че тази сутрин огнеборци се отзоваха на пожар, в който загина възрастна жена. 

Работата на служителите от пловдивската пожарна е изключително натоварена. През последните месеци огнеборци  са оказвали съдействие на Спешна помощ. Става дума за пренасянето на заболели с COVID от високи етажи до линейки.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина