Младен Маринов за простреляния пловдивчанин в Мараша: Основната версия е самобубийство

Автор: Парашкева Иванова 5251
Младен Маринов за простреляния пловдивчанин в Мараша: Основната версия е самобубийство

Основната версия, по която се работи във връзка с простреляния в Пловдив мъж, е самоубийство. В момента се извършва оглед, работи се по други версии, това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов. 

Днес сутринта, в подземен гараж на ул. "Братя Миладинови" бе открит трупа на пловдивчанина Мирослав Симеонов, по известен като Миро Боксьора. 42-годишният Сименов е прострелян смъртоносно в главата, а до тялото му е намерен пистолет. Симеонов има законно притежавано оръжие,  тъй като е работил като охрана, но в момента полицията проверява дали намереното оръжие е негово и също така дали то е оръжието,  с което е възпроизведен изстрела.

 

Пловдивчани, които познават "кариерата" на Боксьора коментират, че и двете версии - за убийство и самоубийство са възможни. От една страна той е имал натрупани големи дългове, тъй като е вземал бързи кредити от различни фирми, а повечето пари е проигравал на хазарт. Миналата нощ той отново е проиграл сериозна сума и това може да го е накарало да посегне на живота си. 

От друга страна Симеонов е имал доста врагове, тъй като не само е дължал пари на много хора , но е и бил некоректен във финансовите си отношения. Боксьора е лежал в затвора в Испания и в Доминиканската република, като обвиненията му са за източване на кредитни карти. "Много хора му имаха зъб , така че може и да е убит" коментират хора от ъндърграунда. 

Разследването продължава, очаквайте подробности. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина