Кола в Пловдив стана жертва на нечий гняв, засипаха я с боклуци

Автор: Plovdiv Now 59318
Кола в Пловдив стана жертва на нечий гняв, засипаха я с боклуци

Кола в Пловдив се оказа засипана с боклуци в район "Северен". Снимка е публикувана в социалната мрежа Фейсбук. Колата е „Сузуки” и е станала обект на нейчий гняв

Това не е първият такъв случай в града. Подробности за ситуацията няма, но пловдивчани предполагат, че става въпрос за саморазправа заради паркиране. През последните няколко години проблемите с паркирането са осезателни и гражданите ежедневно се оплакват от това, а някои от тях дори прибягват към по-нетипични мерки.

„Целият град е застроен, няма къде да се паркира. Разбирам, че има много нагли шофьори, но тази проява не е нормална. Ако тръгнем всички да си хвърляме боклуците по колите, които паркират неправилно ще променим ли нещо?”, питат граждани.

Други потребители пък одобряват постъпката като пишат, че "само така могат да лекуват наглярите, които им пречат да си свършат работата".

В някои случаи се стига дори и до саморазправа с насилие, което със сигурност не е изход от ситуацията.

Наш читател пък съобщи следната информация:

Засипаната кола е в пространството около блока, познат като "големия гигант" и почти всяка сутрин има по една засипана кола с боклуци. Получава се така, защото шофьорите спират първо в завой, който е подход за паркинг, и второ - спират пред контейнерите и сутрин в около 5 часа, когато минава сметосъбиращият камион, няма достъп до боклука.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина