Катастрофа в Пловдив! Пасат удари Тесла на кръстовище

Автор: Plovdiv Now 7220
Катастрофа в Пловдив! Пасат удари Тесла на кръстовище

Катастрофа стана днес на кръстовището на бул. „България“ с ул. „Победа“. В късния следобед автомобил марка „Фолксфаген Пасат“ и „Тесла“ са се ударили в кръстовището. Полиция е извикана на мястото на инцидента. По колите има нанесени материални щети, но няма пострадали, пише TrafficNews.bg

По първоначални данни „Пасатът“, който е бил с със софийска регистрация, се движил от моста на Герджика и спрял на червен светофар в колоната към гара Филипово. Когато светнало зелено за тези, които тръгват по бул. „България“ в посока Пазарджик съответно светва зелено и десен завой на автомобилите на ул. „Победа“.  Наблюдатели предполагат, че шофьорът на автомобила се е подвел, когато колите започнали да завиват вдясно, без да разбере, че става дума за секционен светофар. Така се удря в „Теслата“.

Потребители на социалните мрежи, където беше качена и снимка от инцидента, коментираха, че светофарите и маркировката в зоната са подвеждащи и това е довело до инцидента, който за щастие приключва без пострадали.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина