Джип удари автомобил при безумна маневра в Кършияка и отпраши с пълна газ

Автор: Валерия Василева 9614
Джип удари автомобил при безумна маневра в Кършияка и отпраши с пълна газ

Джип удари паркиран автомобил в квартал Кършияка пред очите на няколко очевидци. Инцидентът е станал около 10:00 часа тази сутрин, предават читатели на Plovdivnow.bg. Въпреки че щетите по автомобила не са сериозни, очевидците останали възмутени от факта, че водачът на джипа не показал ни най-малко намерение да отбие и да потърси собственика на возилото. 

"Колата извършваше ляв завой на кръстовището между улиците "Белград" и "Полковник Бонев". Въпросното кръстовище е достатъчно широко, за да може подобна маневра да се извърши и от бус. Шофьорът на джипа обаче беше на друго мнение - реши за по-сигурно да даде назад в самото кръстовище, което само по себе си е нарушение на правилника", разказа свидетел на случилото се. При движението назад обаче авомобилът ударил паркираната на улица "Полковник Бонев" Хонда. 

"Ударът не бе сериозен, но се чу доста силно - човекът изкриви калника на колата. Вместо да спре и да огледа щетите обаче, погледна в огледалото за задно виждане и настъпа газта", допълват читатели. По думите им джипът е бил тъмнозелен "Нисан Терано" с пловдивска регистрация - 5588. 

В този момент наблизо имало и униформени, към които се обърнали очевидците на инцидента. Двамата полицаи вече са докладвали за случилото се в дежурната част. Шофьорът на пострадалия автомобил обаче също следва да подаде жалба.

"За щастие в района има камери, които най-вероятно за заснели случилото се. Полицаите обясниха, че собственикът на Хондата следва да подаде жалба в Трето РУ. Не успяхме обаче да разберем чия е колата. Ако шофьорът си я разпознае, нека се обърне към органите на реда", апелират очевидците. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина