Днес и утре въвеждат временна организация на движението заради „Празник на реката“. Вижте къде!

Автор: Plovdiv Now 7452
Днес и утре въвеждат временна организация на движението заради „Празник на реката“. Вижте къде!

Във връзка с „Празник на реката“, с който днес - 1 септември, „Пловдив 2019“ отбелязва петата годишнина от спечелването на титлата „Европейска столица на културата“, в района на събитието се въвежда временна организация на движението. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

До 07:00 ч. на 2 септември (понеделник) се спира движението на моторни превозни средства по бул. „Марица-юг” от кръстовището с ул. „Никола Войводов” до кръстовището с бул. „Цар Борис ІІІ Обединител”.

На 1 септември (неделя) от 10:00  до 24:00 ч. се затваря и участъкът на  бул. „Марица-юг” от кръстовището с ул. „Никола Войводов” до кръстовището с бул. „Източен”.

Пътни превозни средства и пешеходци няма да могат да се движат по бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” и моста на Панаира – от кръстовището с бул. „Марица-юг” до кръстовището с бул. „Марица-север”, от 22:00 до 23:00 ч. на 1 септември.

В този период от време маршрутът на преминаващите оттам градски автобуси в посока запад – изток се пренасочва от бул. „България“ с десен завой по ул. „Победа“ и бул. „Руски“, наляво по бул. „Шести септември“ и надясно по бул. „Цар Борис ІІІ Обединител”.

Същата вечер от 21:00 до 24:00 ч. за движение се затваря бул. „Марица-север” от кръстовището с бул. „Цар Борис ІІІ Обединител” до моста на Адата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина