Безумно паркиране в Кършияка: Тарикат с Мерцедес запуши тротоар и две пешеходни пътеки

Автор: TrafficNews 2926
Безумно паркиране в Кършияка: Тарикат с Мерцедес запуши тротоар и две пешеходни пътеки

Безумното паркиране на пловдивските тарикати се превърна всекидневна практика. Поредна снимка от нарушение на шофьор бе изпратена до редакцията на TrafficNews. На нея се вижда как автомобил с марка Мерцедес е запушил алтернативата за преминаване на пешеходци. Пловдивското возило е зарязано на тротоар, като е запушило и две пешеходни пътеки на  улица „Полковник Сава Муткуров” в кваратал "Кършияка".

В сигнала до медията ни пише, че преминаването през мястото е било невъзможно, особено от майка с количка. Казва се още, че нарушението е извършено в близост до учебно заведение, което прави улицата още по-оживена, а паркирането в този случай- още по-безумно.

Нашите читатели апелират пловдивчаните да бъдат по-отговорни относно спазването на правилата и да не допускат мързелът да ги подтиква към неправилното паркиране. Те са категорични, че полицията трябва да глобява такива нарушители, за да се научат, че тротоарите и пешеходните зони не са паркинги!

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща [email protected]

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина