Жрица нападна полицаи на Скобелева майка, спечели си арест и глоба

Автор: Plovdiv Now 8052
Жрица нападна полицаи на Скобелева майка, спечели си арест и глоба

Жрица на любовта отнесе акт за дребно хулиганство след сблъсък с полицията. Екшънът се разиграл през уикенда на Скобелева майка. Жената махала на преминаващите коли и отправяла провокативни намеци на шофьорите.

По Цариградско шосе преминал екип на полицията, които забелязали действията на жрицата. Спирайки до нея, тя сама признала, че предлага секс за пари. Униформените й разпоредили да преустанови действията си, но жената отказала. Те изискали от нея документи за самоличност, но се оказало, че такива липсвали. Поради това полицаите я помолили да ги придружи до районното за снемане на самоличност.

Чувайки това, жрицата започнала да се съпротивлява. Тя дори се позволила да нападне служителите на МВР вербално, обиждайки и псувайки. „Ще спя с когото си поискам, няма да се махна от тук”, заявила категорично жената.

Наложило се същата да бъде арестувана. В Пето районно се установило коя е и че е стара познайница на органите на реда. Жената прекарала едно денонощие в ареста, като междувременно й бил съставен акт за дребно хулиганство.

На следващия ден, феята на любовта се изправила пред съда. Гордо тя признала с какво се препитава, както и че е нагрубила двамата полицаи.  Въпреки изразеното съжаление, магистратите й постановиха глоба в размер на 150 лева.

Тя ще отговаря и за действията си – предлагане на секс услуги срещу заплащане на публично място.

Припомняме, че новият директор на ОД МВР - Пловдив в първите дни от назначението си заяви, че един от приоритетите му ще бъде прочистването на сборищата на проститутки по входовете на града. Заканата на старши комисар Йордан Рогачев влезе веднага, като в момента на Скобелева майка все по- често може да бъде засечена полицейска патрулка отколкото мургава жрица. Не липсват такива, които дебнат отсъствието на униформени, за да „атакуват” пътуващите от и към Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина