Затруднено движение около ст. “Христо Ботев“ заради мача днес

Автор: Plovdiv Now 4332
Затруднено движение около ст. “Христо Ботев“ заради мача днес

Заради футболния мач между отборите на „Ботев“ (Пловдив) и „Ботев“ (Враца), който ще се играе днес от 17:45 часа на стадион „Христо Ботев“, са възможни временни ограничения на движението в района на спортното съоръжение. За това предупреждават от общинското предприятие „Организация на контрол на транспорта“.

При необходимост се предвижда от 16 до 21 часа да бъдат затворени за пътни превозни средства следните пътни участъци: бул. „Източен“ – от кръстовището с бул. „Княгиня Мария Луиза“ до това с бул. „Санкт Петербург“, ул. „Богомил“ – между кръстовищата с бул. „Източен“ и ул.  „Лев Толстой“, и  ул. „Варшава“ – от ул. „Богомил“ до ул. „Славянска“.

Временната организация на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР. Полицейските служители ще реагират своевременно съобразно конкретната ситуация. В случай, че се наложи затварянето на части от булеварди и улици, автобусите по линии № 9, 10 и 36 от градския транспорт са в готовност да преминават по утвърдени алтернативни маршрути. Шофьорите са предупредени да карат с повишено внимание около стадиона.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина