Столипиново на протест! Поискаха оставката на шефа на ДПС-Пловдив Али Байрам

Автор: Деница Лещева 10113
Столипиново на протест! Поискаха оставката на шефа на ДПС-Пловдив Али Байрам

Граждани на ромската махала Столипиново в Пловдив излязоха на улицата, за да поискат оставката на председателя на общинската структура на ДПС в Пловдив Али Байрам. Байрам бе избран за лидер на партията в Пловдив през 2016 година. Предходния мандат той бе и общински съветник от квотата на ДПС в местния парламент. 

Докато не седнат да говорят с нас мюсюлманите никога няма да печелят и няма да гласуваме за тях, категорични са гражданите на "Столипиново". Искаме хора които да ни ръководят да се обърнат към нас, искаме смяна в политиката на ДПС, недоволстват те. Протестиращите чакали члена на партията Стефан Райчев но според тях ДПС го подкупили и той затова не дошъл. 

Регионалната структура негижира интересите на хората тук и не се интересува от проблемите им, заяви членът на ДПС и бивш имам Хюсеин Хасан. Искаме оставките и на другите членове на структурата, не само на Али Байрам. Сега дори нямаше и предизборна агитация. Не се прави нищо, за да се тушира напрежението, а ние искаме тук да няма расизъм и децата ни да растат спокойно и да се учат, каза още Хюсеин Хасан.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина