Шофьор удари паркирани коли в Пловдив и избяга

Автор: Plovdiv Now 7866
Шофьор удари паркирани коли в Пловдив и избяга

Шофьор помете 7 паркирали автомобила рано тази сутрин в Пловдив. Инцидентът е станал около 5:30ч. на ул. „Босилек“ в кв. „Изгрев“. Кола е предприемала ляв завой, но безуспешно, след което се е ударила в два спрени отдясно на платното автомобила. След удара се понесла към тротоара вляво, където се забила в други 4 паркирали автомобила.

Извършителят е избягал от местопроизшествието и към момента все още се издирва, заявиха за TrafficNews от полицията в Пловдив. Образувано е досъдебно производство. На място тече оглед за изясняване на обстоятелствата. Описват се щетите по автомобилите. При някои от тях те са минимални. Един от тях, поел най-силният удар, вече е наизползваем.

„Нищо не съм видял, как да има свидетели в 5:30ч. сутринта. Само чух силен тътен“, разказа един от живеещите на ул. „Босилек“, чиято кола също е била засегната от ПТП-то. "Според мен шофьорът даже не се е опитвал да намали скоростта, а сякаш е ускорил. Нямам обясняние", допълва той. Потърпевшият ще търси обезщетение от застрахователна полица. 

Продължават разпити на живеещи в района. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина