Правят места за отдих по улица “Богомил“

Автор: Plovdiv Now 3724
Правят места за отдих по улица “Богомил“

Район „Източен“ продължава усилената работа по изграждането и облагородяването на междублоковите пространства. Като изпълнение на част от предизборната програма и като израз на приемственост между настоящия и предходния кмет на района, се започва с първа копка на 29.11.2023г., сряда, от 10.00 ч. на два обекта: на ул. "Богомил" № 100-110 и  ул. "Богомил" № 112-122.

В присъствието на кмета на район „Източен“ – Емил Русинов, настоящия зам. -кмет в Община Пловдив с ресор „Екология и здравеопазване“ - Иван Стоянов, новоназначените заместник-кметове и служители от администрацията на район „Източен“ ще бъде даден стартът за изграждането на нови пространства за отдих и рекреация на ул. "Богомил" № 100-110 и  ул. "Богомил" № 112-122. Бъдещото изпълнение предвижда облагородяването на приблизително 3 000м2 междублокови пространства, изграждането на нови пешеходни връзки, подмяна на стари осветителни тела, както и доставка и монтаж на нови пейки и кошове за отпадъци. Мисията ни през последните години винаги е била гарантирането на здравословна и безопасна среда за живущите, както и осигуряването на достъпни и функционални пространства.

"Каним Ви да се запознаете с предстоящите планове на районната администрация по изграждане на тези два обекта и планираната ни строителна програма на 29.11.2023г., сряда, от 10.00 ч., междублоково пространство на "Богомил" № 112-122", пишат от кметството на район "Източен".

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина