Кметът на “Източен“ уважи детски тържества за Деня на християнското семейство

Автор: Plovdiv Now 3914
Кметът на “Източен“ уважи детски тържества за Деня на християнското семейство

Деца от подготвителните групи  на  ОУ “В.Левски“ с директор Гергана Петрова зарадваха с емоционално тържество  кмета на Източен  Емил Русинов и администрацията по повод  21-ви ноември –Ден на християнското семейство. С много заряд бяха изпълнени стихотворения и песни за празника, които разчустваха всички присъстващи в залата на кметството. Красива погача със здравец и  сувенири подариха децата на кмета и го изненадаха с фланелка, на която живописно бяха отпечатали своите длани с надпис „Кмет № 1“.

 Емил Русинов развеселен благодари за вниманието и поздравите  и  сподели, че  винаги се вълнува, когато деца и ученици изнасят празнични програми. Денят на християнското семейство обединява хората, прави ги по-близки, сплотява семейните връзки и в този ден ние благодарим за  споделения живот, емоциите, трапезата,съпричастността на близките си и това е огромно богатство, което имаме. Бъдете живи и здрави и уважавайте  семейството си- отправи пожелание към гостите си той и почерпи децата с лакомства За подготовка на тържеството се бяха погрижили учителите Калинка Русалова, Димитрина Ребрева и Марияна Хаджидемирева

През  вчерашния ден Емил Русинов  беше  гост и на тържество на семейството  в ДГ“Щастливо детство“, където  деца, родители и учители  заедно празнуваха и се забавляваха.  В края на прекрасното тържество всички изработиха заедно постери със снимки от семейните албуми, което внесе допълнителна емоция в събитието. Директорът Евгения Попиванова поднесе на кмета  портфолио от дейността на градината, сувенири и  свещ като символ на вечния огън на семейното огнище. Впечатлен съм  от артистичните  умения на децата, от старанието на учителите и ръководството на детското заведение в лицето на  Евгения Попиванова като директор, която развива  градината със замах и ентусиазъм- заяви Емил Русинов и  връчи специален  поздравителен адрес. Очарован съм от атмосферата на празника, бъдете винаги до децата си, подкрепяйте ги, аз и моят екип  ще бъдем винаги до вас и педагозите тук- обърна се той към родителите. Честит празник и бъдете здрави щастливи- заключи той.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина