Емил Русинов съдейства за осигуряването на уреди за две детски площадки в детска градина „Щастливо детство“

Автор: Plovdiv Now 1995
Емил Русинов съдейства за осигуряването на уреди за две детски площадки в детска градина „Щастливо детство“

Днес на светлия християнски празник - Благовещение, кметът на район “Източен“ Емил Русинов донесе блага вест за децата от детска градина „Щастливо детство“, като им съдейства за осигуряване на уреди за оборудване на две детски площадки. Заедно с госпожа Евгения Попиванова прерязаха лентата на новото съоръжение с пожелание за благословени дни под аплодисментите на децата.  

Директорът на детското заведение, Евгения Попиванова, изказа благодарности към районния кмет за добрата комуникация, разбиране, съвместно сътрудничество и отзивчивост.

„За мен е истинско удоволствие, когато съм допринесъл за комфорта на децата, за да имат повече детски зони, където да се забавляват и да играят на воля. Добрият пример ни учи да бъдем полезни и да си помагаме. Няма нищо по-добро от това да се грижим за децата.“, заяви Емил Русинов.

Възпитаниците на детското заведение представиха артистична програма със стихотворения, песни и танци, в които участваха деца от всички групи. Темата беше идващата пролет. В залата кипеше много настроение и весели усмивки, с които се заредиха и гостите на тържеството.

Китка здравец по стар обичаи и традиция, децата закичиха на Емил Русинов с пожелание, да е здрав и благословен.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина