Емил Русинов от ГЕРБ даде своя глас за най-доброто развитие на „Източен“

Автор: Plovdiv Now 4351
Емил Русинов от ГЕРБ даде своя глас за най-доброто развитие на „Източен“

„Гласувах за най-доброто развитие на Пловдив и на район „Източен“, защото имам поне 7 причини да вярвам в това. Излезте и гласувайте за нашия „Източен“!, призова кандидатът за кмет на район „Източен“ от ГЕРБ Емил Русинов след като упражни правото си на вот в СУ „Симон Боливар“.

„Израснал съм и все още живея в „Източен“, това е моят квартал, хората ме познават и винаги съм работил със сърце и душа. Познавам работата на общинската администрация, тъй като от 12 години съм общински съветник. Работил съм в екип с досегашния районен кмет Иван Стоянов и за мен най-важно е да развивам и надграждам всички добри неща, които се случиха в района“, допълни Емил Русинов.

Той отново припомни най-важните приоритети в работата си за „Източен“. Сред тях е превръщането 280 дка от бившите казарми на „Гладно поле“ в парк, свързан с новия парк на улица „Богомил“ и с парк „Лаута“, което ще го превърне в най-голямата зелена зона в центъра на Пловдив с обща площ около 1000 декара.

Изграждането на обществени паркинги, включително многоетажен, обновена инфраструктура, детски и спортни площадки, цветни и зелени междублокови пространства са другите задачи, заложени в Програмата за управление на „Източен“, подчерта кандидатът за районен кмет от ГЕРБ Емил Русинов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина