Ботев: Имаше забавяне на плащания, но те бяха свързани с логистични причини

Автор: Plovdiv Now 4503
Ботев: Имаше забавяне на плащания, но те бяха свързани с логистични причини

От Ботев признаха, че има забавяния на плащанията, но те били свързани с логистични причини, а не финансови. От клуба заявиха, че в най-скоро време всичко ще е наред и няма да има задължения. Припомняме, че вчера в официално съобщение собственикът на ПИМК - фирмата строител на стадион "Христо Ботев" Илиян Филипов заяви, че заради забавяни плащания премахва турникетите на стадиона. Той добави още, че сметките на клуба са запорирани по договори с други фирми и физически лица.

Ето какво написаха от Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с появилите се в общественото и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на любимия ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в отлично състояние и няма никакви проблеми от подобен характер.

В желанието си да бъдем коректни към хората, с които работим, а и честни пред цялата общественост, ще уточним, че действително имаше забавяне на разплащанията по определени направления.

Същите не бяха поради финансови затруднения на собственика на клуба – г-н Антон Зингаревич, а поради чисто логистични причини.

Уверяваме както нашите партньори, така и всички Ботевисти, че пречките са преодолени и в рамките на няколко работни дни ПФК „Ботев“ отново ще бъде в обичайното си финансово състояние, а именно без задължения към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши партньори и контрагенти, които проявиха разбиране в създалата се ситуация и не нагнетиха излишно напрежение преди важните футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки отбор.

С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев“

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина