Али Байрам: Протестиращите в Столипиново работиха за БСП по време на цялата кампания

Автор: Добринка Димова 6688
Али Байрам: Протестиращите в Столипиново работиха за БСП по време на цялата кампания

Хората, които протестираха вчера, са познати в целия квартал. Работиха активно за БСП по време на цялата кампания. И след като видяха, ме ДПС е първа политическа сила в Столипиново, излязоха „импровизирано” под командването на някои хора, които вече чертаят планове да стават общински съветници и си подготвят пътечката за местните избори. Смешно е точно тези хора да бъдат моралният рупор на обществото, тъй като това общество никога няма да ги приеме. Това коментира пред TrafficNews.bg председателят на общинската структура на ДПС в Пловдив Али Байрам.

Припомняме, че снощи граждани на ромската махала излязоха на улицата, за да поискат неговата оставка, както смяна в политиката на ДПС. „Регионалната структура негижира интересите на хората тук и не се интересува от проблемите им. Сега дори нямаше и предизборна агитация”, заяви по време на проста членът на ДПС и бивш имам Хюсеин Хасан.

„Аз съм ежедневно с хората и помагам на всеки не само в качеството си на председател на ДПС, но и в качеството си на човек. Винаги е било така”, коментира Али Байрам. Относно обвинението, че партията му не е водила агитация пък, тъй посъветва всеки заинтересуван да погледне Фейсбук страницата му. „Ще видите, че ежедневно съм било по събрания, местни организации, не съм се спрял да обикалям не само в квартала, но във всички райони. Единствената партия, която прави кампания, беше ДПС”, заяви шефът на ДПС-Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина