Затвор за Сашо Кифлата от Стамболийски, заплашил дете с нож

Автор: Plovdiv Now 175636
Затвор за Сашо Кифлата от Стамболийски, заплашил дете с нож

Рецидивистът Александър Тюнков от Стамболийски, известен с прякора „Кифлата” влиза в затвора за 3 години. Той ще излежи присъдата си при първоначален строг режим, като решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване. Кифлата беше осъден след сключено споразумение с прокуратурата, съобщава TrafficNews.bg.

Той е стар познайник на полицията и разполага с богато криминално досие. Това е 13-тата му поредна присъда, като почти всички са за кражби и обири.

Срещу 32-годишният Тюнков бе извършен граждански арест, след като нападна и открадна 83 лева от непълнолетния Петър Тантиков, докато чака автобус на спирка на бул. „Цариградско шосе“. Задържането му обаче не се случва на мястото на инцидента, а малко след това.

Помощ в „ареста” на Кифлата оказват треньорът на спортния клуб Димитър Желязков, в който спортува нападнатото 15-годишно момче. След кражбата, Желязков заедно с четирима от неговите възпитаници решава, че ще намери извършителя на нападението и проследява маршрута, през който минава автобусната линия. Тюнков е задържан от гражданите докато си купува закуски, след което е предаден на полицията.

Прозвището си „Кифлата” той получава в родния си град Стамболийски, когато е бил едва втори клас. Това разказаха жители на градчето пред наш репортер. По думите им, Тюнков е бил проблемно дете от малък. Още в тийнейджърските си години е претарашвал съседи и дори е задигал маратонки от близко семейство.

„Разбиваше изби и мазета. Крадеше буркани, железа и други предмети, които може да продаде. Още в училище беше проблемен. Не веднъж е хващан в крачка, още преди години знаехме, че ще свърши зад решетките“, коментира съсед на Кифлата от Стамболийски.

Макар да не е много активен в социалните мрежи, от профилът му във фейсбук става ясно, че е сгоден за местно момиче. Фен е на пловдивски футболен отбор и ясно демонстрира клубната си принадлежност. Почитател е още на едни от най-издирваните престъпни лица от родния ъндърграунд и дори се е отбелязал, че работи за тях.

Подобни новини

Баницатаааа

Даййй кифлата момче????????

11:58, 01.03.2023
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина