Затварят пътища край Пловдив, Стамболийски и Кричим заради колоездачната обиколка

Автор: Plovdiv Now 33720
Затварят пътища край Пловдив, Стамболийски и Кричим заради колоездачната обиколка

Наближава провеждането на 67-мата Международна колоездачна обиколка на България. В тази връзка, за да бъде осигурена безопасността на участниците, полицията създава организация на движението и опазване на обществения ред, като маршрутите по които състезателите ще преминават ще бъдат затворени, непосредствено преди и по време на преминаване на колоездачната колона.

На 29 юли за времето от 15,00 до 17,30ч. ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по път I-8 Пазарджик - Пловдив, път III- 866 – гр. Стамболийски- гр. Кричим, път III-375  Пещера-Пловдив, път  II- 86  - Околовръстен път на гр. Пловдив, както и Асеновградско шосе в участъка от път II- 86  до зала „Колодрума“ кръстовището на бул. „Менделеев“ с улица „Менделеев“.

На 30 юли за времето от 14,30 часа ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства по бул. „Менделеев“, бул. „Освобождение“, бул. „Цариградско шосе“, както и по път II- 66 с. Поповица - с. Милево до границата с област Стара Загора. 

"Призоваваме водачите на МПС да управляват с повишено внимание и да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи с цел недопускане на ПТП. Отправяме апел и към пешеходците- да бъдат ВНИМАТЕЛНИ при преминаване през посочените маршрути", апелират от полицията.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина