Загиналият при жестоката катастрофа край Стамболийски е бил диджей на 22 години

Автор: Валерия Василева 7063
Загиналият при жестоката катастрофа край Стамболийски е бил диджей на 22 години

Добро и услужливо момче и истински професионалист - така описват загиналия Костадин Цветанов негови познати. Младият диджей остави потънали в скръб семейство и приятели, след като загуби живота си в тежка катастрофа край Стамболийски преди 2 дни, съобщи trafficnews.bg. 

Припомняме, че сигналът за блъснал се в дърво лек автомобил "Форд" е получен в 1.10 часа в събота. Пристигналите намясто екипи на полиция и спешна помощ единствено констатирали смъртта на 22-годишния младеж, който бил зад волана. Справка показала, че той е неправоспособен. Разхвърчалите се отломки от колата са нанесли материални щети по паркиран наблизо лек автомобил "Фолксваген".

Костадин е щял да навърши 23 години след месец. Младото момче, познато още като DJ Neo, е възпитаник на Професионалната гимназия по лозарство и винарство в Перущица. През последните години младежът, който е бил родом от Стамболийски, се е бил отдал на музика, озвучавайки партита, сватби и други тържества.

Стотици съграждани изказаха съболезнования на близките и родителите на момчето в социалните мрежи. 

"За добрите хора забрава няма! Дано да си на по-хубаво място", гласят някои от публикациите. 

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата около тежкия пътен инцидент продължават служители от районното управление. Уведомена е окръжната прокуратура. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина