Заемат се с проблема на “къщата на ужасите“ в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 6279
Заемат се с проблема на “къщата на ужасите“ в Стамболийски

Къщата на улица "Дунав" в Стамболийски, затрупана с боклуци и източник на неприятни миризми, ще бъде почистена, поема ангажимент общинската администрация.

Сигналът за невъзможната ситуация е подаден от съседи на обитателя на къщата, който я е довел до безобразно състояние. Заради вида, в който се намира имотът, хората са започнали да го наричат „къщата на ужасите“.

Със заповед на кмета на общината Георги Мараджиев комисия е посетила на 26 август проблемния адрес. Присъства ли са служители от РУ – Стамболийски, РЗ Пожарна безопасност и защита на населението, ОП БКС и общинска администрация.

След направения оглед комисията е излезла със становище да бъдат открити всички собственици на имота, да им бъдат изпратени писма с покани да почистят в определен срок, като в противен случай ще бъдат глобени всички собственици и почистването ще се извърши от ОП БКС в присъствието на полицейски служители.

Разходите след това ще бъдат поискани от всички собственици. При нежелание от тяхна страна да платят, всеки един от тях ще бъде предаден на частен съдебен изпълнител сагласно законовата процедура.

Източник: stamboliyski.tv.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина