Заедно за Яни! Сменят мястото на благотворителния турнир в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 9462
Заедно за Яни! Сменят мястото на благотворителния турнир в Стамболийски
Благотворителният футболен турнир в момощ на малката Аница, който е под мотото "Заедно за Яни", ще се проведе на стадион „Георги Славков” в Стамболийски, а не както беше обявено предварително на игрището в Полатово. Причината е големият брой записали се за участие – 20 отбора.
 
Турнирът ще се състои този уикенд, на 12 и 13 юни. Началният час остава същият - 9.30 часа.
 
Събитието има за цел събиране на средства в подкрепа на 6-годишната Яница Петрова Карачорова, която се нуждае от скъпоструваща операция в Германия, за да се пребори с онкологично заболяване.
 
За операцията са необходими 200 000 лева, които са непосилна сума за семейството на момиченцето, но всички заедно, защото в цялата страна се провеждат различни събития за набиране на средствата, можем да съберем парите.
 
Яница е от Русе, диагностицирана е с тежкото заболяване на 15 май и в момента е с майка си в УМБАЛ „Царица Йоана – ИСУЛ” в София, където й се провежда лъчетерапия. Още няма дата, определена от германската болница, така че има време да се съберат средствата.
 
Всички отбори, които участват в турнира, ще платят такса от по 60 лева. На стадиона ще бъде организиран базар, като събраните средства от него ще бъдат прибавени към сумата за Яни. Ще има и щанд с напитки и храна, които също ще се продават благотворително и парите от тях ще са за операцията на детето.
 
Който желае от публиката, може да дари средства, като на стадиона ще има кутии за тази цел. На кутиите е написана и банковата сметка за набиране на средства за Яни в случай, че някой желае да преведе пари по банков път.
 
Извън футболния турнир всеки може да помогне чрез следната банкова сметка:
 
Яница Петрова Карачорова
Банка ОББ
гр.Русе
BG86UBBS80021018888650 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина