Юрисконсулт търси да назначи Община Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 6102
Юрисконсулт търси да назначи Община Стамболийски

Конкурс за длъжността "юрисконсулт" обяви Община Стамболийски. Към кандидатите са зададени следните изисквания: образование – висше магистър; професионален опит – не се изисква; ранг - V-ти младши.

Специфичните изисквания и компетентности, необходими за изпълняване на длъжността са: висше образование по специалност - право; аналитична компетентност - събиране, обработване и анализ на информация и предлагане на ефективни решения;  комуникативна компетентност - ефективен обем на информация и ясно изразяване в устна и писмена форма; работа в екип - управление и участие в екипи, които работят в сътрудничество за постигане на обща цел; фокус към клиента - ефективно удовлетворяване на потребностите, интересите и очакванията на потребителите на услугите и дейностите; ориентация към резултати - постигане на високи резултати в съответствие с поставените цели и изисквания.

Допълнителните изисквания: компютърни и дигитални умения; работа с нормативна база. Необходимитете документи, които следва да бъдат представени от кандидатите за участие в конкурса, са: заявление за участие в конкурса по образец; декларация, че кандидатът е пълнолетен български гражданин, не е поставен под запрещение, не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишен по съответен ред от правото да заема длъжността, за която кандидатства; копие на документи за придобита образователно-квалификационна степен и допълнителни квалификации; копия на документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит към датата на обявяване на конкурса или за придобития ранг като държавен служител; копия на други документи, доказващи допълнителните умения и квалификации, носещи предимство на кандидата; копие на лична карта; автобиография. Копията на приложените документи да бъдат заверени лично от кандидатите с "вярно с оригинала", дата и подпис.

Документите за участие в конкурса се подават от 08:00ч. до 12:00ч. и от 13:00ч. до 17:00ч., в Деловодството на Община Стамболийски, на адрес: гр.Стамболийски, ул."Г.С.Раковски” №29, партер. Крайният срок е 14 дни след публикуването на обявата на 7 август 2020 г.

Подаването на документите за участие се извършва лично от кандидатите или от техни упълномощени представители.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина