Влезе в сила присъда на Петър Маринашки, вече е в затвора

Автор: Plovdiv Now 10355
Влезе в сила присъда на Петър Маринашки, вече е в затвора

Окръжна прокуратура – Пловдив приведе в изпълнение влязла в сила присъда на Петър Маринашки. Той е осъден на 5 години лишаване от свобода за това, че на 11 ноември 2020 г. при управление на лек автомобил в района на село Кадиево, е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на Тодор Бараков и Виктор Василев и е причинил средна телесна повреда на Николай Лисков, като деянието е извършено след употреба на наркотични вещества – марихуана.

Присъдата на Окръжен съд – Пловдив е потвърдена от Апелативен съд – Пловдив и Върховния касационен съд. Тя е постъпила в Окръжна прокуратура – Пловдив на 20 юли 2023 г. и незабавно е разпоредено привеждането й в изпълнение.

По разпореждане на Окръжна прокуратура – Пловдив, днес, 21 юли 2023 г., Маринашки е задържан и отведен от служители на ГД „Охрана“ в затвора за изпълнение на наложеното му наказание лишаване от свобода. 

Младият мъж е лишен от право да управлява моторно превозно средство за срок от осем години, което наказание също е приведено в изпълнение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина