Вишка изкърти новия шадраван в центъра на Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 9367
Вишка изкърти новия шадраван в центъра на Стамболийски

Вишка изкърти новоизградения шадраван в центъра на град Стамболийски. Инцидентът се е случил преди няколко часа, като към момента няма данни за пострадали, а само за материални щети.

По първоначална информация вишката е демонтирала коледната украса в града, като внезапно камионът се наклонил и паднал в шадравана.

Бившият кмет на Община Стамболийски Георги Мараджиев веднага публикува критичен пост във фейсбук профила си:

„След трети месец доказване на неопитност и безсилие в управлението на община Стамболийски, новото ръководство сътвори безброй гафове. Община Стамболийски стана за подигравка, една от най-високите заплати на кмет в България - 5500 лв., но това е нищо спрямо това, което виждаме. Липсват ми Господарите на ефира. Трагично е! Площад, който струва един милион лева и един от най-модерните фонтани в областта. За жалост вече е мираж! Всичко се руши с дни. Жалко за толкова труд! Хиляди левове си заминаха поради безхаберие! Нивото на търпимост и отчаяние взе връх сред жителите на общината! А бяхме върнали Стамболийски на картата на България. Сега пак сме известни, но с какво?”, написа той.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина