Верижна катастрофа край Стамболийски! Кола напусна местопроизшествието

Автор: Plovdiv Now 46021
Верижна катастрофа край Стамболийски! Кола напусна местопроизшествието

Катастрофа с пострадали е станала пътя между село Куртово Конаре и Стамболийски. 32-годишен шофьор на БМВ не е спазил дистанция и е удрил внезапно спиращия пред него лек автомобил Рено Меган, управляван от 43-годишен жител на село Виноградец.

От удара Реното е навлязло в лентата за насрещно движение и се е ударило в кола, която е напуснала местопоизшествието и не е установена. Пострадали са водачът на Реното и неговата 68-годишна спътничка. Те са прегледани на място от екип на Спешна помощ, но са освободени за домашно лечение с болки и натъртвания в областта на гърдите. Алкохолните проби на двамата водачи са били отрицателни. 

Пътен инцидент е станал тази нощ и в Пловдив. 27-годишен мъж зад волана на Мазда е с контузия. Местопроизшествието е кръстовището на улиците «Недялка Шилева» и «Съединение». Маздата се движела по улица «Н. Шилева», но не спряла на знак "стоп" и ударила движещия се с предимство по ул. «Съединение»  Опел.

Шофьорът на Опела е напуснал местопроизшествието. Екип на спешна помощ е прегледал пострадалия водач, който е освободен за лечение в дома си след установена контузия на дясна ръка. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина