Възрастните хора в Триводици скоро ще имат свой клуб

Автор: Plovdiv Now 6479
Възрастните хора в Триводици скоро ще имат свой клуб
Време е село Триводици в община Стамболийски да има своя пенсионерски клуб. Това ще се случи до месец, като ще бъде закупена модулна конструкция, която ще разположим пред Здравната служба. Мястото ще служи за срещи и събиране на възрастните хора в селото. Те заслужават комфортно и приятно пространство, където да се чувстват добре, събощи кметът на общината Георги Мараджиев.
 
Закупената модулна конструкция ще е на стойност 35 500 лева и ще бъде с размери - широчина 720 см и дължина 600 см. Помещението ще бъде с ламиниран паркет и ще разполага със санитарен възел, което ще улесни всекидневието на посетителите.
 
Допълнително ще има изградена веранда, където ще могат да се наслаждават на срещите на открито. Освен тази сума, общината ще отдели още 4000 лева за закупуване на климатик и мебели, а отвън ще бъдат поставени беседки за летните дни.
 
"Това е първият пенсионерски клуб в Триводици и съм изключително щастлив, че ще мога да предоставя това помещение на нашите обичани баби и дядовци. Те заслужават да имат специално място, където да се събират, да споделят спомени и да създават нови приятелства", добави кметът Мараджиев.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина