Върви ремонтът на болницата в Стамболийски, стаите добиват европейски вид

Автор: Plovdiv Now 8630
Върви ремонтът на болницата в Стамболийски, стаите добиват европейски вид

Още четири от стаите в болницата в Стамболийски бяха ремонтирани и обзаведени. Това съобщи в социалните мрежи кметът на общината Георги Мараджиев, който изтъкна, че ремонтът съответства на всички европейски стандарти. По-рано днес той инспектира помещенията, заедно с ръководството на предприятието "Монди", което е оказало финансова помощ на общината при реализация на проекта. 

Припомняме, че Медицинският център също беше ремонтиран с над 1 200 000 лв. през изминалата година. Изцяло бяха обновени фасадата, покрива и екстериорът на зданието. Подменена бе подовата настилка, изградени бяха нови стълбища и парапети. Част от парите бяха вложени в цялостно пребоядисване и климатизиране на поликлиниката. 

Облагородено бе и пространството около болницата - с алеи, осветление, пейки и фонтан пред детското отделение. Обособени са паркоместа и стоянка за велосипеди. 

По време на днешната си визита Мараджиев обеща, че общината ще изпълни ангажимента си за изграждане на асансьор, нова врата и ремонт на фасадата на зданието. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина