В Стамболийски замириса на асфалт, най-голямата улица е готова

Автор: Plovdiv Now 5051
В Стамболийски замириса на асфалт, най-голямата улица е готова

Проектът за рехабилитация на вътрешните улици в град Стамболийски е изпълнен на 99%. Напълно е завършен ремонтът на най-голямата улица в града - "Иван Вазов", на която вече е положена и пътна маркировка. До няколко дни ще приключи и реконструкцията на ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Кирил и Методий“, съобщи градоначалникът Георги Мараджиев.

Припомняме, че проектът за улична рехабилитация е на стойност 1 943 837 лв., отпуснати по европейска програма. За да не настъпи транспортен хаос, от администрацията изготвиха временна схема на движение. 

"Изпълнителят работи в срок и дори ще приключи по-рано. И всичко това е благодарение на екипа ми в Общината и благодарение на екипа общински съветници, като отново за всички хора, с които работя", коментира в социалните мрежи Мараджиев. 

Над 5 милиона лв. влизат в общината само за ремонт на вътрешни улици и входно-изходни артерии, както и за ремонти и в малките населени места, а преди време кметът Мараджиев съобщи, че сред приоритетите през идните години ще бъде състоянието на забавачките в общината.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина