В Стамболийски търсят медицински сестри за детска градина и ясла

Автор: Plovdiv Now 8304
В Стамболийски търсят медицински сестри за детска градина и ясла

Община Стамболийски търси да назначи медицински сестри в детска градина и в детска ясла.

Минималните и специфични изисквания за заемане на длъжността са:

- Образование – висше;

- Образователно-квалификационна степен - бакалавър; •

- Предпочитана специалност – “Медицинска сестра” или “Акушерка”; •

- Професионален опит - не се изисква.

Кратко описание на длъжността:

1. Участва при формирането и провеждането на административната дейност по отношение на медицинското обслужване на децата в детското заведение.

2. Основната задача на медицинската сестра е да осигури заедно с директора на детското заведение медицинско наблюдение, безопасни и здравословни условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата с оглед опазване на тяхното здраве и създаване на оптимални условия за нормалното им физическо и психическо развитие.

3. Организира филтъра на заведението като присъства всяка сутрин при приемането на децата, информира се за здравословното им състояние, прави оглед на коремната и окосмената част на главата и при съмнения за заразно заболяване незабавно изолира детето и сигнализира на личния лекар и ХЕИ.

Допълнителни умения и квалификации: познаване на нормативната уредба свързана с длъжността, инструкциите на РЗИ и правилата на работа в детската градина и детската ясла.

II. Документи за кандидатстване: заявление, автобиография – формат CV, копие на документ за завършено образование, копия от документи в подкрепа на изложеното в автобиографията - документи удостоверяващи професионален опит и/или допълнителна.

Срок за подаване на документи – до 17:00 часа на 26.03.2019 год. в деловодството на Община Стамболийски.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина