Трима задържани заради дрога, единият в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 4760
Трима задържани заради дрога, единият в Стамболийски

Трима души са били задържани през изминалото денонощие заради дрога.

С кокаин е бил хванат 32-годишен мъж от Хасково, посетил Пловдив, за да направи сделка с дрога. Той е бил зад волана на лек автомобил Фолксваген пасат, когато е бил спрян за проверка на бул. „Голямо Конарско шосе“ под тепетата. При проверката е било установено, че шофьорът се е прибирал към Хасково, непосредствено след осъществена сделка с наркотични вещества в Пловдив.  От превозното средство са иззети 150 грама кокаин. Откритото количество е с висок процент на активното вещество – 92-93%, което по цени на съдопроизводството възлиза на близо 53 хиляди лева.     

Служители от "Криминална полиция" на Четвърто РУ пък са проверили пловдивчанин, от когото при личен обиск е иззета марихуана. Мъжът е задържан в полицейския арест. Претърсени са били два адреса, последният от които лицето обитавало от скоро. Иззети са електронна везна и марихуана с тегло 26.14 грама. 

Марихуана с тегло 1,20 грама е иззета и от 27-годишен жител на Стамболийски в хода на специализирана полицейска операция по линия противодействие на битовата престъпност. Мъжът е задържан в полицейския арест, а по случая е започнато бързо производство.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина