Три повода за радост има в Стамболийски днес

Автор: Plovdiv Now 14611
Три повода за радост има в Стамболийски днес
Три повода за радост има в Стамболийски днес.
 
Първият е 15 септември, който е символ на ново начало и вълнение, тъй като много деца прекрачват прага на училище, започвайки своето образователно пътешествие. Този ден е пълен с надежда и обещание за бъдещето на нашите ученици. Нека тази нова учебна година бъде изпълнена със знание, приятни изненади и успехи. Пожелавам на всички ученици и преподаватели вдъхновение и постижения!, написа кметът Георги Мараджиев.
 
Вторият повод за радост е откриването на новоизграденият физкултурен салон в училище СУ "Отец Паисий" в град Стамболийски. Проектът е спечелен пред Държавен фонд ,,Земеделие’’ по мярка 7,2. Салонът е с топла връзка със сградата на гимназията. Има климатизация и аспирация. Така е проектиран, че може да се ползва едновременно от 72 деца. Има всичко необходимо – бани, тоалетни и съблекални.
 
"И накрая, искам да обявя, че успях да осигуря 263 686 лева от Министерството на образованието за ремонт на покрива на сградата на СУ "Отце Паисий"- Стамболийски. Това включва подмяна на съществуващите керемиди с нови цветни, нови улуци и подмяна на всички стари греди. Следващата стъпка ще бъде саниране на цялата сграда, като създадем съвременно и обновено училище, за което всички - деца, учители и родители, мечтаят да имаме", добави кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина