Третото републиканско състезание по паркур ще се проведе в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 8037
Третото републиканско състезание по паркур ще се проведе в Стамболийски

На 29-ти юли 2023 година, от 10:00 часа, в парка до стадиона в Стамболийски ще се проведе третото републиканско състезание по паркур, организирано от спортния клуб Рекриейт. Това събитие обещава много емоционални предизвикателства за всички участници и зрители.

Състезанието ще предложи на участниците възможността да се изявят в изключително популярния спорт паркур, който изисква бързина, гъвкавост и креативност, пише stamboliyski.tv.

За да участвате в състезанието, трябва да притежавате издадена валидна картотека. Това е необходима мярка за гарантиране на безопасността на всички участници.

 

 

Спортният клуб Рекриейт официално кани всички любители на паркура да се присъединят като зрители или участници в състезанието. За тези, които искат да се изпитат в адреналиновата обстановка и да предизвикат своите граници, това е възможността да се състезават и да споделят страстта към този уникален спорт.

За зрителите, състезанието обещава много вълнение и зрелищни моменти, докато участниците се справят с предизвикателствата на паркура.

Третото републиканско състезание по паркур в Стамболийски обещава да бъде запомнящ се ден за всички любители на екстремните спортове. Заповядайте  и се насладете на екшъна, стилните изпълнения и приятелската атмосфера, която ще покаже как паркурът събира хората в едно страстно и вълнуващо състезание.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина