Търсят касиер-счетоводител за общинско предприятие в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 8949
Търсят касиер-счетоводител за общинско предприятие в Стамболийски
Обявено е свободно работно място за касиер-счетоводител в Общинско предприятие „БКС” в Стамболийски.
Кандидатите трябва да имат средно средно образование, за предпочитане в сферата на икономиката и счетоводството. Необходимият професионален опит е 1 година.
 
Допълнителни изисквания са комютърни умения, работа с нормативна база, както и способност да планира, организира и контролира собствената си дейност; способност да работи ефективно с колегите си.
 
Необходимите документи, които следва да бъдат представени от кандидатите, са: заявление; автобиография – формат CV; копие на документ за завършено образование; копия от документи в подкрепа на изложеното в автобиографията - документи удостоверяващи професионален опит и/или допълнителните умения и квалификации, носещи предимство на кандидата.
 
Документите се подават в 14-дневен срок от публикуването на обявата, 7 юни, от 08:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 ч. до 17:00 ч., в Деловодството на Община Стамболийски, на адрес: гр.Стамболийски, ул."Г.С.Раковски” №29, партер.
 
Подаването на документите се извършва лично от кандидатите или от техни упълномощени представители. Копията на приложените документи се заверяват лично от кандидатите с "вярно с оригинала", дата и подпис.
 
Заявленията, подадени след изтичане на срока не се регистрират.
 
С допуснатите, по документи, кандидати ще се проведе събеседване.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина