Свалят незаконни реклами на траурни агенции в цялата община Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 5714
Свалят незаконни реклами на траурни агенции в цялата община Стамболийски

Свалят незаконните реклами на траурните агенции на територията на цялата община Стамболийски, като е бил даден срок на фирмите сами на направят това. 

"Срокът да свалят сами рекламите бе до миналата сряда. След сряда им беше дадено още малко време до края на седмицата, но след като рекламите отново не бяха свалени, днес служителите на БКС започнаха демонтирането им", казва по този повод кметът Георги Мараджиев.

На място бе заместник-кметът Любомир Марков. Сутринта бяха свалени голяма част от рекламите в Стамболийски. Всички кметове на села са уведомени да организират също свалянето на винилите, ако има такива в техните населените места. Демонтирането ще продължи и утре, ако останат несвалени реклами днес.

"Както съобщих още при първите сигнали за незаконните реклами на траурните агенции, единствено до гробищния парк ще бъде разрешено рекламирането на тази дейност. Така че, никога за нищо не съм подвеждал съгражданите си. Всичко, което съм обещал, съм го изпълнил, като разбира се за всяко разпореждане се иска време да бъде изпълнено. Времето на траурните агенции изтече. БКС ще им свалят рекламите, а те ще платят за тази дейност", категоричен е Георги Мараджиев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина