Стрес-тестове в общината в Стамболийски, кметът на изненадваща проверка СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 6001
Стрес-тестове в общината в Стамболийски, кметът на изненадваща проверка СНИМКИ

На стрес-тест за спазване на работното време бяха подложени тази сутрин служителите в общината в Стамболийски. В 8.05 ч. кметът Георги Мараджиев направи изненадваща проверка в администрацията. Резултатът – 5 минути след началото на работни ден всички служители бяха по местата си. В някои от отделите дори вече имаше обслужени граждани.

„Проверката показа, че служителите имат самоконтрол и не е нужно кметът да следи постоянно как се държат на работните си места. Видях, че хората от администрацията сами вземат решения, а не чакат да им се казва какво да правят, което е много важно за качеството на обслужването на гражданите. Благодаря за това и на директорите на дирекциите и на началниците на отделите, защото явно са създали условия, при които всички отдели работят перфектно. Затова и добрите резултати са налице”, коментира Мараджиев.

Това не е първият подобен тест, който кметът прави. В годините той многократно и проверявал как се държат служителите на работното си място, спазват ли работното време и как си изпълняват служебните задължения. „Имало е случаи, когато в 8.05 ч. сме заключвали вратата на общината, имало е случаи на наказани служители заради закъснение, но това са единични случаи. Мога да кажа, че за тези три години хората си изпълняват съвестно задълженията. Вярвам, че и аз съм спомогнал за това”, допълни Мараджиев.

Снимки: Фейсбук

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина