Шести ден без следа от Димитър от Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 31103
Шести ден без следа от Димитър от Стамболийски

Шести ден без следа от изчезналия Димитър от Стамболийски. Близките му мислят, че 24-годишният мъж може да е станал жертва на убийство. 

„Бяхме седнали на двора с него, приказвахме си, той си чатеше на телефона. Прибра се мъжът ми и седнахме да вечеряме, а той остана навън. После съседът ни каза, че в 22:35ч. го е видял да затваря вратата на двора и да говори по телефона. Казал е „Ей сега идвам“. Това са последните думи от него“, споделя майката Атанаска Бакалова на изчезналото момче от Стамболийски в ефира на Нова.

Тя разказа, че синът ѝ минал по глуха улица. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда. След 4 -5 минутки колата потеглила нанякъде. Полицията все още не установила в каква посока е тръгнала.

От този момент нататък телефонът на Димитър е изключен и неговите близки нямат връзка с него.

 „Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие. Бях учудена, той не е сигнализирал за проблеми”, споделя притеснената майка. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е заминало за Германия.

Близки на Димитър споделят, че са недоволни от работата на полицията, която според тях не се включва дейно в издирването.

„Немарливо и незаинтересовано отношение. Вчера беше петия ден, откакто Митко го няма, и вчера беше първия ден, в който те изискваха записи от камерите. На повечето вече те са се изтрили автоматично“, споделя приятел на изчезналото момче.

От МВР посочват, че продължават да извършва разпити и предгежда записи от камери. 

Ако някой има информация къде може да е младият мъжа, може да се свърже с тях на тел.: 0876633402 или да се обърне към полицията.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина