Събраха 6 хиляди лева за 6-годишната Яни на благотворителен футболен турнир в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 8588
Събраха 6 хиляди лева за 6-годишната Яни на благотворителен футболен турнир в Стамболийски

И вторият ден от Благотворителния футболен турнир за набиране на средства за животоспасяваща операция на 6-годишната Яни беше успешен. Събрани бяха 1516 лева и със сумата от вчера парите от турнира са общо 4 679 лева. Семейството на кмета на Стамболийски Георги Мараджиев също ще дари пари, за да стане сумата 6 000 лева.

Така утре в сметката за детето ще бъдат внесени 6 000 лева. В пост в социалните мрежи, Мараджиев отново благодари на футболистите, които участваха в турнира и продължиха да даряват и през днешния ден пари. Отправена е благодарност и на всички, които дойдоха и подкрепиха каузата - Петър Граматиков и семейството му, които продаваха благотворително безалкохолно, бира и храна и дариха след това оборота, и много хора от Стамболийски и други общини от региона, които също подкрепиха каузата.

„ Поздравления за отбора от Стамболийски - Баските, които спечелиха купата от турнира, поздравления и за индивидуалните награди отново за нашите момчета Станислав Маламов и Иван Бундов. Достойно се представи и класиралия се на второ място отбор от Пловдив - The youth fase, както и всички останали участници, които получиха благодарствени грамоти.  Ще продължим да събираме пари за момиченцето и на предстоящия на 19, 20 и 21 юни- Празник на града, като ще сложим отново кутиите, които бяха на стадиона. Събраните средства ще дарим след това по същия начин за детето“, написа още Георги Мараджиев.

Може да дарите средства на следната банкова сметка:

Банка ОББ - гр. Русе

BG86UBBS80021018888650

Яница Петрова Карачорова

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина