Събират пари за транспортиране в България на тялото на Меди, убита от съпруга си Кирил от Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 6107
Събират пари за транспортиране в България на тялото на Меди, убита от съпруга си Кирил от Стамболийски

Събират средства за транспортирането на убитата в Германия Меди в родното и село Корита. Обявена е дарителска кампания, тъй като сумата е непосилна за семейството.

Родопското село е потресено от трагичната смърт на родената в Корита 25-годишна Меди Челебиева, за убийството на която е арестуван нейният съпруг. Кампанията, която е обявена и в социалните мрежи, ще помогне на семейството, за да бъде погребана Меди в родното си място, пише 24 часа.

Няколко хиляди евро са необходими за транспортиране на тялото от Бад Наухайм до България, а семейството на Меди не може да ги осигури, обясняват инициаторите на кампанията. Община Рудозем също ще помогне на опечаленото семейството на Меди, заяви кметът на града Румен Пехливанов.

Припомняме че, тялото на 25-годишната съпруга на Кирил - Меди Челебиева бе открито в събота в апартамент в германския град, където съпрузите пристигнали през 2017 г. Дотогава двамата живеели в Пловдив, където Кирил работел във верига за бързо хранене. Той е завършил СОУ "Отец Паисий" в град Стамболийски.

Според близки на Кирил, младото момиче не е убито, а е издъхнала от травми след катастрофа, а шокираният й съпруг да се е уплашил и да не звъннал веднага на спешния телефон. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина