Родители танцуваха заедно с децата си на празничния концерт в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 5472
Родители танцуваха заедно с децата си на празничния концерт в Стамболийски

Детският коледен концерт в Стамболийски зарадва не само децата, но и порасналите жители на общината. Площадът пред читалището в града си изпълни с местни жители, които се забавляваха заедно през втория ден от Коледа. Те са насладиха на изпълненията на ансамбъл "Южняче", както и на малчуганите от Общинския център за работа с деца. Специален "подарък" за децата от града бе изпълнителката Дара, която заслужи аплодисментите на малки и големи.

Гости на тържественият концерт бяха Дядо Коледа и Снежанка, които също се качиха на сцената. Те бяха приготвили подаръци за всички деца на площада. От администрацията пък бяха подготвили 30 печки, които да отопляват площада. 

"Сега сме в очакване на Нова година, като на 31-ви декември каня всички жители на общината в 22.30 часа на площада пред читалището в Стамболийски, за да посрещнем заедно 2019-та година с празнична програма и новогодишна заря", сподели кметът Георги Мараджиев. 

Стамболийски ще посрещне 2019-а с квартет "Славей" със солистка Светла Караджова, която е дъщеря на голямата Надка Караджова. По традиция на сцената първо ще излязат музикантите от оркестър "Славяни". От 23.30 до 00.30 ч. е концертът на квартет "Славей". Шоуто ще продължи докато на площада има хора. 

Снимки: Фейсбук

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина