Приключи ремонтът на сградата на Социалния патронаж в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 7695
Приключи ремонтът на сградата на Социалния патронаж в Стамболийски
Успешно приключиха ремонтните дейности на сградата, където се помещава Домашен социален патронаж. Те се извършиха със средства по спечелен съвместен проект с партньор от Норвегия на стойност над 800 000 евро и е за предоставяне на комплексни социални услуги.
За строително-монтажните работи бяха отделени средства в размер на 542 848 лв. Сега тя е със сменени покрив, дограма, врати, изолация, огромна външна тераса от шлайфан бетон, нови парапети.
 
"Продължаваме работа с другите дейности по проекта, а с останалите средства ще бъдат създадени помещения за медицински прегледи, нова апаратура, стаи за обучение на хора от нуждаещи се групи.
 
Освен това, през последните дни предприехме и основно почистване на тревните площи в двора на сградата, с което превърнахме и външната част в приятно място.
 
За хората, които работят в Домашен социален патронаж и за всички, които се нуждаят от подкрепа и грижа, тази придобивка е истински дар! Искам да изразя своята благодарност към всички, които допринесоха за реализацията на този важен проект", написа кметът на общината Георги Мараджиев.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+11
 
 
 
Всички реакции:
413Иван Тачев, Стоян Богданов и 411 други
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина