Пенсионерите от “Полатово“ ще имат нов клуб догодина СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 6781
Пенсионерите от “Полатово“ ще имат нов клуб догодина СНИМКИ

Основен ремонт ще бъде направен в началото на следващата година на пенсионерския клуб в квартал "Полатово". Новината съобщи кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който пи кафе с възрастните хора, а сградата бе основната тема на разговора им.

"Знаете, че ремонтирахме пенсионерския клуб пред гарата, който ще купим от частния собственик и вече няма да плащаме всеки месец наем, инвестирахме и немалко средства в клуба на ул. „Райко Даскалов”. Така че, гледаме сега и към клуба на пенсионерите в „Полатово”, който се нуждае от основен ремонт. Обещах, че февруари месец ще започнем ремонта и за месец-месец и половина пенсионерите и в „Полатово” ще имат нов клуб", съобщи градоначалникът.

Ремонт на покрива, подмяна на дограмата и поставяне на изолация са предвидени в ремонтине дейности по сградата. Вътре помещенията също ще бъдат освежени, но няма да се променя разпределението, за да се ползват стаите както е било и досега.

"Ще сложим беседка и барбекю от страната на ул. „Опълченска”. Пред клуба ще облагородим зелените площи, като хората поискаха да бъдат подкастрени дърветата и да има райграс. Още днес решихме въпроса с окастрянето на дърветата, като докато пиехме кафе и разговаряхме в клуба, се обадих в БКС да поемат този ангажимент", допълни Мараджиев.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина