Пътят за Йоаким Груево готов предсрочно, идва ред на пътя за Триводици

Автор: Plovdiv Now 9952
Пътят за Йоаким Груево готов предсрочно, идва ред на пътя за Триводици

Ремонтът на пътя за село Йоаким Груево, община Стамболийски, е на финала. Срокът за изпълнение на проекта е пет месеца и половина, като стартът беше даден на 22 май, тоест приключването на теория би трябвало да стане през първата половина на месец ноември тази година. Към днешна дата обаче на повече от половината път е положен първият пласт асфалт, споделя кметът Георги Мараджиев, който лично проверява колко качествено работи фирмата изпълнител, която тези дни ще прехвърли техниката и на пътя за село Триводици.

Ремонтът на пътя за Триводици започва след седмица. Припомняме, че дейностите са по същия европроект на стойност 4 341 305 лева, който Община Стамболийски спечели.

"Пътят за Триводици ще стане дори за по-кратко време, защото тук няма паваж, който трябва да се маха. Скоро пътят за Йоаким Груево ще бъде готов и тук не мога да не си спомня как по време на първата копка един 88-годишен човек дойде при мен, за да ми стисне ръката и ми каза, че от 43 години чакал този ремонт. Сега аз искам да му стисна ръката и да му кажа: „Бай Иване, щастлив съм, че аз съм кметът, който сбъдна 43-годишната ти мечта“, и ще го направя на официалното откриване на новия път!", Споделя георги Мараджиев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина