Откриха колата, блъснала друга в Стамболийски, шофьорът все още се издирва

Автор: Plovdiv Now 5510
Откриха колата, блъснала друга в Стамболийски, шофьорът все още се издирва

Откриха автомобила, блъснал с висока скорост паркирана кола в Стамболийски. Шофьорът обаче все още е в неизвестност. Това каза Галина Илчева от Стамболийски, чиято кола беше връхлетяна на Велика събота в 22,40 часа от друга, а шофьорът избяга. Това стана на улица "Гоце Делчев" 64. Лекият автомобил на Галина е бил паркиран пред дома й.

"Той е сериозно увреден, остава на място, докато бъде открит извършителят. По всяка вероятност е бил дрогиран", каза Илчева пред Нова телевизия. И припомни как синът й  Тодор Бараков е бил убит от надрусан водач в зловещата катастрофа край Кадиево преди години.

Припомняме, че при трагичния инцидент виновният шофьор Петър е шофирал след употреба на марихуана и е карал с твърде висока скорост - 98 км/час.

„Автомобилът ми не е в движение, тъй като има много материални щети. Вероятно така ще е поне месец. Нямам каско. Преди 4 години 16-годишният ми син и още едно момче на 17 загинаха в катастрофа до Кадиево. Водачът бе под въздействието на наркотици. Почти е сигурно, че и сега случаят е такъв. Трябва да се вземат мерки”, сподели още тя

"Представете си, ако е имало хора на мястото на удара, когато отиват на църква", каза Галина.
По записите от камерите на съседите колата е била установена.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина