Опит за финтиране на застрахователя? Маринашки е сменил адресната си регистрация

Автор: TrafficNews 4959
Опит за финтиране на застрахователя? Маринашки е сменил адресната си регистрация

Петър Маринашки, който бе осъден на 5 години лишаване от свобода за това, че на 11 ноември 2020 г. при катастрофа е причинил смъртта на Тодор Бараков и Виктор Василев и е причинил средна телесна повреда на Николай Лисков, е сменил настоящия си адрес. 

От април 2023 г.е адресно регистриран /постоянен и настоящ адрес/ в гр.Пловдив, ул.”Хан Кардам” № 2, ет.1., в приземна стаичка от около 15 кв.м, съобщи бащата на убитото момче Тодор Бараков. При положение, че 22 години Петър Маринашки е адресно регистриран в Стамболийски и родителите и баба му имат адресна регистрация и собственост в това населено място, три месеца преди да влезе в сила присъдата му, Петър Маринашки е с адрес в Пловдив, в малко приземно помещение, без никакво обзавеждане.

Според Бараков това е начин той да препятства кредиторите си /включително и застрахователната компания, която има право да търси от Петър Маринашки всичко, което е платила на пострадалите от престъплението, защото Петър е употребил наркотик при управление на МПС/, да правят описи на вещите му чрез съдебен изпълнител и да ги продават на публична продан.

Присъдата на Маринашки от Окръжен съд – Пловдив, бе потвърдена от Апелативен съд – Пловдив и Върховния касационен съд. 

 Междувременно семейството на загиналото момче заведе дело срещу „Застрахователно акционерно дружество ДаллБог: Живот и Здраве” АД. То е застраховател по застраховката „Гражданска отговорност” на автомобила, управляван от Петър Маринашки. По искане на застрахователя Петър Маринашки също ще присъства на делото в роля на помагач на компанията.

Предстои да бъдат изслушвани свидетели и да се извършат множество съдебни експертизи.

МВР предупреждава Петър Маринашки за гонки повече от 2 години след мелето с две жертвиЗаверите със злото никога не остават неразплатени, написа бащата на една от жертвите

Показания на полицай и вещо лице разбиха версиите на защитата на Маринашки

Маринашки вече е в затвора! Присъдата за мелето край Кадиево влезе в сила днесТой е осъден на 5 години лишаване от свобода за причиняване на смърт по непредпазливост

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина