Обявиха датите за 2020 на Куртово Конаре Фест, който стигна до Брюксел

Автор: Plovdiv Now 14217
Обявиха датите за 2020 на Куртово Конаре Фест, който стигна до Брюксел

Известни са вече датите на Куртово Конаре Фест през 2020 година, който се провежда в едоименното село в община Стамболийски. Събитието ще бъде на 11, 12 и 13, съотщават от читалище "Любен Каравелов".

%Запазете датите 11,12 и 13 септември 2020г., за да бъдем отново заедно на нашия фестивал на хубавата храна, музика, танци, занаяти и забавления за всички възрасти!", призовават организаторите.

Припомняме, че "Куртово Конаре Фест“ е събитието, която представи България в европейския конкурс EURIC, чиято цел е да открие новаторски и вдъхновяващи инициативи от секторите на селското и горското стопанство, агро-хранителните вериги и устойчивото развитие на местните общности.

Телевизионен екип от Брюксел пък засне Куртово Конаре фест. Лентата е сред промоционалните материали, с които събитието се включи в конкурса.

В съревнованието участваха над 220 фирми, проекти и инициативи от 21 страни членки на Европейския съюз и две съседни на ЕС страни. Международно жури от независими експерти избраха 15 от тях за Европейски посланици на иновациите в селското стопанство и селските райони.

Източник: Читалище "Любен Каравелов" - Куртово Конаре.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина