Назначават мед.сестри за яслата в Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 7391
Назначават мед.сестри за яслата в Стамболийски
Община Стамболийски търси да назначи медицински сестри в детската ясла в Стамболийски.
 
Изискванията за заемане на длъжността са: висше образование, бакалавър, специалност "Медицинска сестра" или "Акушерка". Професионален опит не се изисква.
 
Основната задача на медицинската сестра е да осигури заедно с директора на детското заведение медицинско наблюдение, безопасни и здравословни условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата с оглед опазване на тяхното здраве и създаване на оптимални условия за нормалното им физическо и психическо развитие. Организира филтъра на заведението като присъства всяка сутрин при приемането на децата, информира се за здравословното им състояние.
 
Работата изисква познаване на нормативната уредба свързана с длъжността, инструкциите на РЗИ и правилата на работа в Детската ясла.
 
Необходимите документи за кандидатстване са: заявление; автобиография – формат CV; копие на документ за завършено образование; копия от документи в подкрепа на изложеното в автобиографията - документи удостоверяващи професионален опит и/или допълнителна.
 
Документи се подават в 14-дневен срок в деловодството на Община Стамболийски, на адрес: Стамболийски, ул."Г.С.Раковски” №29, партер, от 08:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 ч. до 17:00 ч.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина