Мъж от Стамболийски се вживя в ролята на прочутия Манекен Пис, арестуваха го

Автор: Ива Модова 5096
Мъж от Стамболийски се вживя в ролята на прочутия Манекен Пис, арестуваха го

Мъж бе арестуван и санкциониран за непристойни действия в град Стамболийски. Посред бял ден в понеделник, той се съблякъл чисто гол в центъра на населеното място.

Гаменът явно се вживял в ролята на прочутия Манекен Пис, качил се във фонтана и показал мъжкото си достойнство на редица минувачи по алеята. Той бил забелязан от екип на охранителна фирма, които опитали да го озаптят. Те го заловили и го отвели в районното в града.

Там мъжът бил санкциониран с акт за дребно хулиганство и прекарал 24 часа в ареста.

Ден по-късно той бил отведен в Районен съд – Пловдив. Пред магистратите той обяснил, че не е искал да покаже на минувачите голата си плът, а само да се облекчи във фонтана. Мъжът обаче не обяснил защо е свалил всичките си дрехи.

В съдебно заседание били разпитани охранителите, които също потвърдили, че мъжът всъщност е демонстрирал физическите си дадености.

В крайна сметка Районен съд взе решение да накаже своеволията на подсъдимия. Магистратите потвърдиха наложения му акт за дребно хулиганство, като определи санкцията в рамките на минималния размер. Така мъжът ще трябва да заплати 200 лева глоба.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина